toate categoriile

Polizor de cuțit cu ghid liniar precis

Acasă> Produse > Râșniță cuțit > Polizor de cuțit cu ghid liniar precis

Produse

图片 1
图片 2
图片 3
图片 4
Mașină de ascuțit cuțit de înaltă precizie, râșniță de cuțit pentru linia de producție de placaj
Mașină de ascuțit cuțit de înaltă precizie, râșniță de cuțit pentru linia de producție de placaj
Mașină de ascuțit cuțit de înaltă precizie, râșniță de cuțit pentru linia de producție de placaj
Mașină de ascuțit cuțit de înaltă precizie, râșniță de cuțit pentru linia de producție de placaj

Mașină de ascuțit cuțit de înaltă precizie, râșniță de cuțit pentru linia de producție de placaj


Această mașină este pentru șlefuirea cuțitului drept al mașinii de decojit furnir, mașinii de tuns, mașinii de decojire a buștenii, tăiatorului, etc. Mâșina de tocat cuțit de tip LMD-MZ7115 este special pentru linia de decojire a furnirului de 4 ft.
Adoptăm cadru din fontă fără deformare și sistem de rulare al reductorului de viteză de precizie. Partea principală a mașinii este echipată cu un dispozitiv de ridicare rapidă, este mai convenabil și mai eficient să înlocuiți roata de șlefuit. Șurubul și ventuza de cupru fac mașina mult mai durabilă și mai precisă.

Descriere

Mașină de ascuțit cuțit de înaltă precizie râșniță cuțit pentru placaj râșniță cuțit

Cuțit drept Tocator Mașină de șlefuit pentru Rindea Forfecare Lamă de decojire Doctor Blade Echipament de ascuțire Instrumente cu răcire cu apă。

1

Mașina este potrivită pentru șlefuirea cuțitelor industriale, cum ar fi cuțite de tocat, lame de granulator, cuțite de furnir și cuțite de tăiat hârtie, lame de strung cu furnir cu ax, lame de forfecare ghilotină furnir, lame de mașină de tocat, lame de mașină de concasor. si multe altele!

2

Potrivit pentru industria plastică Plyboard și industria lemnului.
Potrivit pentru industria cartonului, fabricile de hârtie și celuloză. Industria tipăririi, ambalajului și industriilor conexe.
Potrivit pentru industria de reciclare a anvelopelor. Industria cauciucului. Industria textila.

3

Mandrina magnetica rotativa de la 0° la 90°; Motor de macinat 7,5 kW (7,5 CP); Inel de fixare segment Ø250; Viteză variabilă a căruciorului de la 1 la 30 m/min cu reglare a cursului căruciorului Cicluri de lucru programabile: degroșare, finisare, scoatere; Reglare longitudinală a unghiului capului de șlefuire de la 0° la 3°; Apropiere rapidă în sus și în jos a roții de șlefuit și apropierea încetinită; Rezervor separat de colectare a lichidului de răcire prevăzut cu 60 l/min. pompa cu motor.

4

Mulțime de lame din materiale diferite pot fi găsite pe piață. În plus, lama se caracterizează printr-o complexitate ridicată.
Pentru a face față tipurilor crescute de lame necesare de pe piață, mașina dvs. ar trebui să iasă în evidență datorită unui răspuns rapid la cerințele în continuă schimbare ale pieței.

5

Rasnita cu cutite raspunde tuturor dorintelor dumneavoastra si este o imbogatire a productiei dumneavoastra, oferind un numar infinit de posibilitati care pot fi realizate prin urmatoarele agregate (opțiuni), printre altele: Setarea rapidă a timpului de măcinare.

6

Reglarea rapidă a lamelor și a roților de șlefuit.
Viteza reglabilă a motorului Laturi repoziționabile ale mașinii Moduri de funcționare ciclice sau continue Designuri speciale pentru aplicația dumneavoastră specifică.

7

Motorul axului este realizat profesional pentru cuțitul de șlefuit, cu precizie ridicată și întreținere ușoară • alege antrenarea rack-ului, astfel încât deplasarea capului de șlefuit este mai lină • Arborele de transmisie al motorului pas cu pas electronic • Sistem de lubrifiere independent pentru șina de ghidare și arborele ax • Utilizarea lamei cu materiale diferite piatră de șlefuit diferită. • Șină de ghidare liniară Taiwan de 35 mm, poate păstra netezimea mersului și are o durată de viață lungă • Mandrina electromagnetică de înaltă densitate, aspirație puternică.

8

9

Piese de mașină
Nume: controler CNC
Controler CNC automat, ușor de operat și durabil.


Nume: Panou electric de control
Circuit științific și ordonat, toate piesele electrice sunt GB startand. De asemenea, putem adopta piese electrice Siemens conform cererilor clienților.

10


11

Nume: șină de ghidare liniară de precizie Taiwan Shangyin
Mașina funcționează mult mai precis și mai stabil, de asemenea, o durată de viață lungă.

Nume: Sucker
Ventura de cupru este mai durabilă și este antirugină.

12


13

1

15

17

18

20

21

22

23

24

25


ANCHETĂ

Categorii fierbinți

ONLINE